Wie?
Het gezicht achter Verkerk Grafisch Werk is Thea Verkerk (1978). In 2008 heb ik de stap naar het ondernemerschap gezet. Verkerk Grafisch Werk is klein, overzichtelijk en betaalbaar. Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat factoren als flexibiliteit, snelheid en efficiency erg belangrijk zijn. Daarnaast is er de liefde voor het vak, de creativiteit, het streven naar perfectie en het oog voor detail. De stappen naar een mooi eindresultaat.

Wat?
Verkerk Grafisch Werk ontwerpt logo’s, huisstijlen, brochures e.d., posters, advertenties, websites, tijdschriften, autobelettering en nog veel meer. Zoekt u iemand die het zetwerk van een boek kan maken of een omslag kan ontwerpen. Geen enkel probleem, bij Verkerk Grafisch Werk kan het allemaal.

Zoekt u een creatieve vormgever/dtp’er die tegen een betaalbaar tarief goed werk kan leveren? Of zoekt u tijdelijk of snel een vormgever/dtp’er op Freelance basis om u te helpen, ook dan bent u bij Verkerk Grafisch Werk aan het juiste adres.

Hoe?
Benieuwd naar wat Verkerk Grafisch Werk voor u zou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met Thea Verkerk (tel. 06 209 034 65) voor een nadere kennismaking of een vrijblijvende offerte. Of mail naar info@verkerkgrafischwerk.nl